- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrášek jemný Vapeur Bonduelle | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Cibule šalotka | 60 |
Cvikla varená | 400 |
Olej olivový | 10 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 150 |
Majonéza light | 100 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, ,
Energetická hodnota celkem: 4236 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1059 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Uhorku a uvarenú a olupanú cviklu nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme odkvapkaný sterilizovany hrášok , olej, ocot, soľ a čierne korenie.a pokrájanú cibuľu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.